Zijden bloem boeketten | kunstbloemen van topkwaliteit | Snel aan huis geleverd. 

Bij woonwinkel 'Het Oude Gebint' hebben we een te gekke collectie zijden bloemen. Bestel simpelweg online in onze webshop een prachtig zijden bloemboeket of losse exemplaren en laat je creativiteit de vrije loop. Wil je snel genieten? Ga dan voor een kant-en-klaar zijden boeket mét vaas. Lekker makkelijk! Of je nu houdt van uitbundige flowerpower of een lekker simpel zijden onderhoudsvrij boeket bloemen, je vindt het allemaal in ons assortiment kunstbloemen en kunstplanten van het bekende merk Countryfield. 

Voordelen van 'echte' kunstbloemen.

Mooie kunstbloemen brengen veel voordelen met zich mee:

  1. Ze zullen nooit doodgaan en hierdoor hoef je ze niet te vervangen.
  2. Kunstbloemen zijn ook hypoallergeen, zo kan iedereen van een mooi kunstboeket bloemen genieten.
  3. Er is nauwelijks verschil te zien tussen onze losse kunstbloemen en echte bloemen!

Kunstbloemen zijn super makkelijk en altijd prachtig!

Zijden bloemen zijn echt helemaal in, en dat is niet zo gek. Ze blijven gewoon altijd mooi, seizoen na seizoen. Je kunt eindeloos blijven decoreren en aanvullen. Of je nu een simpel boeketje op tafel wilt zetten of een opvallend bloemstuk in de woonkamer wilt neerzetten, zijden bloemen passen bij elke stijl.

Zijden kunstbloem boeketten.

De combinatie van verscheidene bloemsoorten maken dat ieder zijden boeket een eigen verhaal vertelt en de ruimte waarin deze is geplaatst verrijkt met zijn uitstraling. Wat de zijden bloemen werkelijk onderscheidt is de levensduur, deze fleurige bloemen verwelken niet maar blijven jou een leven lang verblijden. De mogelijkheden met zijden bloemen zijn ook veelzijdiger. Ze kunnen worden gebruikt in ruimtes met weinig of geen natuurlijk licht.

Zeg vaarwel tegen verwelkte bloemen en het gedoe van water geven.

Het avontuur van bloemschikken met zijden bloemen begint hier. 

Het voordeel van kunstbloemen ten opzichte van verse bloemen is hun buigzaamheid. Hierdoor kun je de bloemen op een speelse en luchtige manier schikken. Integreer groene takken, bladeren of andere decoratieve elementen tussen de kunstbloemen. Zet ze stevig vast met binddraad en bewonder jouw levensechte bloemstuk.

Voor een mooie pot of kruik kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Landelijke woonwinkel voor zijden bloemstukken tot antiek en brocante meubelen.

In onze woonwinkel 'Het Oude Gebint', shop je unieke meubelen en decoratie-items. Naast onze fysieke winkel hebben we al onze producten ook online beschikbaar in de webshop. Zo kun je vooraf een kijkje nemen en de producten bekijken. Elk product wordt voorzien van een duidelijke omschrijving en foto's.

Onze interieurstijl kenmerkt zich door brocante, landelijke en antieke meubel en woonaccessoires.

Deze termen hoor je vaak en het lijkt al snel alsof iets vintage is als het er oud uitziet, of brocante als het tweedehands is of veel gebruikt is. Maar daar namen wij geen genoegen mee. We zochten juist meer dan dat; we wilden meubelstukken met een verhaal en het liefst handgemaakt. Echte meubelen en decoratiestukken met een verleden dus.

Ontdek ons uitgebreide assortiment meubelen:

Service en bereikbaarheid vinden wij belangrijk

Voor vragen staan we klaar om je te adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail, WhatsApp of telefonisch.