Metalen decoballen

Onze authentieke metalen decoballen kun je op verschillende manieren gebruiken in je interieur of in je tuin. Met een kaars of led verlichting die de bal verlicht, heb je binnen no-time een gezellige sfeer. Je kunt de metalen decoballen ophangen met een stukje touw of ketting, ook zijn ze erg leuk wanneer je ze neerzet op bijvoorbeeld een Indiase markttafel, een bijzettafel of kist. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten waardoor je de ballen erg leuk kunt combineren.

Herkomst metalen decoballen

Deze mooie accessoires zouden geen onderdeel zijn van Het Oude Gebint, als er geen verhaal achter zat. De metalen decoballen komen namelijk uit India, net als veel van onze producten. In India worden de decoballen met de hand gemaakt, waardoor elke bal helemaal uniek is. Handwerk brengt vaak kleine oneffenheden met zich mee, de imperfecties zorgen ervoor dat de metalen decoballen er wat ouder uitzien dan ze eigenlijk zijn en zorgt voor een gezellige uitstraling.

Het oude Gebint

De gezellige uitstraling van handgemaakte producten, is iets dat kenmerkend is voor Het oude Gebint. Deze online winkel is namelijk ontstaan vanuit mijn eigen passie voor het inrichten van mijn woning. In onze oude boerderij hebben we heel wat moeten verbouwen, voordat ik los kon gaan met allerlei mooie meubelen en accessoires. Ik vind het leuk wanneer oude louvre deuren met een mooi bijzettafeltje of aardewerk pot, samen een mooi geheel wordt die de hele kamer direct de juiste sfeer geven.

Metalen decoballen tuin

Een goede sfeer wil je natuurlijk niet alleen in je huis, maar ook in je tuin. Door mooie potten en planten te combineren met kaarsen en verlichting, tover je je tuin al snel om tot een mooie buitenkamer waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van gezelschap, een borrel of een barbecue. De metalen decoballen zijn geschikt om buiten te gebruiken. Heb je een mooie boom in je tuin? Dan is het erg leuk om een aantal decoballen in de boom op te hangen en vervolgens te voorzien van een kaarsje of ledverlichting.

Binnen gebruiken

De metalen decoballen zijn ook binnen erg leuk. Dus waar je ze nu wellicht in de tuin wilt gebruiken, kun je ze in het najaar naar binnen halen. Erg leuk op een dienblad op tafel, op je dressoir of misschien wel hangend aan bijvoorbeeld een houten ladder. De metalen decoballen zijn dus erg veelzijdig en op verschillende manieren in huis en tuin te gebruiken. Door de verschillende maten met elkaar te combineren, krijg je een speels effect. We hebben ze in de maat S, M en L, neem dus vooral ook een kijkje bij de andere maten!

De online Winkel

In deze online winkel kun je heel eenvoudig bestellen. Persoonlijk contact en een goede service staan bij mij erg hoog in het vaandel. Soms wil je bepaalde producten eerst in het echt bekijken en wellicht ook vergelijken. Zie je iets graag in deze webshop dat je graag in het echt wilt bekijken dan is dit natuurlijk mogelijk. Ik heb geen fysieke winkel, dus neem vooral even contact met me op om hiervoor een afspraak te maken.