Houten kasten afkomstig uit India

Bij Het Oude Gebint vind je een diverse collectie handgemaakte houten kasten. Onze kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geïmporteerd uit India. We hebben verschillende formaten, waaronder vitrinekasten met glas en unieke wandkastjes. Of je nu houdt van koloniaal, vintage of landelijk, er is voor elk wat wils. Als je een kast wilt bestellen en eerst een foto wilt ontvangen, dan kun je ons een WhatsApp sturen. We zullen je dan snel een foto sturen van de gewenste kast, zodat je deze kunt bekijken voordat je de aankoop doet. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een kast krijgt die perfect past bij jouw wensen en interieur.

Houten wandkastjes

Wandkastjes zijn de ideale oplossing als je op zoek bent naar extra opbergruimte in jouw woning. Het mooie van wandkastjes is dat je ze eenvoudig kunt ophangen, waardoor je geen extra vloeroppervlakte nodig hebt. Hierdoor zijn wandkastjes een slimme keuze als je weinig ruimte hebt in jouw woning. Onze wandkastjes zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Je kunt er bijvoorbeeld sleutels in bewaren, koffiekopjes in opbergen of fotolijstjes in doen. Hierdoor geef je jouw woning direct een persoonlijk tintje. Onze wandkastjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een wandkastje kunt vinden dat perfect past bij jouw interieur. 

Houten vitrinekasten

Onze vitrinekasten zijn afkomstig uit India en stralen vakmanschap en authenticiteit uit. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een vitrinekast kunt vinden die perfect past bij jouw interieur. Onze houten vitrinekasten zijn niet alleen functioneel, maar ook echte eyecatchers in jouw interieur. Met hun glazen deuren en houten planken kun je jouw favoriete items, zoals servies, boeken of verzamelobjecten, op een elegante manier tentoonstellen. De unieke details en houtsnijwerk maken deze vitrinekasten ware blikvangers in jouw woning. De houten vitrinekasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn duurzaam in gebruik. Ze voegen een vleugje warmte en karakter toe aan iedere ruimte in jouw woning. Of je nu een landelijke, vintage of koloniale stijl hebt, onze houten vitrinekasten zijn de perfecte aanvulling voor jouw interieur.

Onderhoud van houten kasten

Om jouw houten kasten langdurig mooi te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Hier volgen enkele tips:

  1. Maak jouw houten kasten regelmatig schoon met een zachte, vochtige doek. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen.

  2. Wees voorzichtig met vocht en veeg morsen direct op. Vermijd overmatig vocht om schade te voorkomen.

  3. Plaats jouw houten kasten niet in direct zonlicht om verkleuring en vervaging te voorkomen. Gebruik gordijnen, jaloezieën of UV-beschermende folie.

  4. Geef jouw houten kasten periodiek een onderhoudsbeurt met houtolie of -wax om het hout te voeden en te beschermen.

  5. Vermijd scherpe voorwerpen direct op de kasten om krassen en beschadigingen te voorkomen.

Door regelmatig onderhoud en voorzichtig gebruik kun je jouw houten kasten in optimale conditie houden en er jarenlang van genieten in jouw interieur.

Het Oude Gebint

Het Oude Gebint biedt unieke en handgemaakte houten meubels en accessoires uit India. We begrijpen dat je graag wilt weten wat je koopt voordat je een bestelling plaatst. Daarom bieden we de mogelijkheid om foto's op te vragen voordat je een aankoop doet. Stuur ons simpelweg een WhatsApp-bericht en we sturen je graag foto's van onze producten. We zijn geopend op afspraak en voor bestellingen geldt een levertijd van 2-3 werkdagen. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag!

Tot gauw!