Houten deuren en luiken

Een mooi woonaccessoire die je in iedere woning kunt gebruiken en waar je écht een statement mee maakt, zijn de houten deuren en luien uit India. Deze mooie Louvre deuren zijn namelijk een echte eyecatcher en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Daarnaast verschillen ze onderling ook nog eens in de bewerking van het hout, waardoor er voor iedereen een mooie houten deur of luik te vinden is.

Verschillende oude Louvre deuren

Voor elk interieur probeer ik een mooie set houten deuren en houten luiken op voorraad te hebben. Dit doe ik door verschillende formaten aan te bieden, zo heb kun je in mijn online winkel verschillende heel grote deuren vinden maar ook een stuk kleinere deuren. Daarnaast zijn er deuren in lichte hout kleuren en in donkere hout kleuren, maar ook in bijvoorbeeld blauwe tinten of meerdere kleurtinten. Persoonlijk hou ik ook erg van de houten Louvre deuren die mooie bewerkingen in het hout hebben, deze hebben weer net iets extra’s dat de deuren speciaal maakt.

Hoe te stijlen

Oude, houten Louvre deuren brengen sfeer aan in je woning, zonder dat deze veel ruimte innemen. Je zet ze heel makkelijk tegen een vrije muur en met een leuke bijzettafel of vaas erbij, maak je het geheel helemaal af. Het maakt daarbij eigenlijk niet uit of je de houten deuren en luiken in de woonkamer, keuken of hal gebruikt. Eigenlijk komen ze overal wel tot hun recht. Ik vind het leuk om de deuren te combineren met andere natuurlijke materialen. Zo houd je het geheel rustig en komen de deuren het beste tot hun recht.

Andere woondeco 

Andere woondeco die je goed kunt combineren met de houten Louvre deuren zijn kleine bijzettafels, een mooie landelijke aardewerk pot of metalen decoballen. Doe een aantal mooie pluimen in de pot en een grote stompkaars in een vijzel en je bent al heel snel klaar! Een aantal deuren hebben mooie handvaten, die zich er goed voor lenen om iets aan te kunnen hangen of door te steken. Experimenteer dan ook met de verschillende mogelijkheden om jouw deuren helemaal eigen te maken.

Zelf uitzoeken

Doordat iedere houten Louvre deur uniek is, raad ik je aan om langs te komen en zelf je eigen deur uit te komen zoeken. Het is dan erg handig om vooraf te bepalen welke maat je ongeveer nodig hebt, zo kom je thuis niet voor een vervelende verrassing te staan! Het is altijd fijn om de materialen in het echt te komen bekijken. Ondanks dat de foto’s in deze online winkel met de grootste zorgvuldigheid worden gemaakt, gaat er niets boven het echte werk.

Het oude Gebint heeft geen fysieke winkel met vaste openingstijden en we werken daarom alleen op afspraak. Wil je niet voor een dichte (houten Louvre) deur komen te staan, bel of mail me dan even van tevoren zodat we samen een moment kunnen inplannen.

Tot snel!