Landelijke houten kapstokken

Een landelijke houten kapstok geeft een unieke sfeer aan jouw woning. Bij ons vind jij prachtige kapstokken in deze landelijke stijl. Een landelijke houten kapstok van ons heeft 6 kapstokhaken en is gemaakt van stevig massief hout. Bij binnenkomst merk je dus meteen deze prachtige landelijke stijl in jouw huis. Maak het interieur echt compleet met onze andere landelijke artikelen. Wat dacht je van een mooie plantenbak die een prachtige sfeer geeft aan het interieur. Naast dat één van onze kapstokken een mooie toevoeging zijn aan de uitstraling, is het ook een onmisbaar element in jouw woning. Het zorgt er namelijk voor dat alle jassen niet door het hele huis gaan liggen, maar centraal worden verzameld. Hoe mooi is het dat je met een landelijke houten kapstok dit kunt voorkomen en ook nog eens een prachtige sfeer kunt creëren.

Een kapstok aan de wand of een staande kapstok

Een landelijke houten kapstok wordt zowel gemaakt als staande kapstok en als hangende kapstok. Bij Het Oude Gebint bieden wij jou twee verschillende kapstokken in twee maten. Een landelijke houten kapstok aan de wand zorgt ervoor dat er meer ruimte overblijft onder de kapstok. Dit geeft ruimte voor andere elementen, zoals bijvoorbeeld een opbergplek. Met de staande landelijke houten kapstok geeft je een andere dynamische draai aan het interieur. Je kunt deze kapstok dan ook multifunctioneel inzetten. Zo kun ook op de bovenkant leuke decoraties plaatsten om het interieur nog unieker te maken.

Een mooi design voor jouw interieur

 

Met een landelijke houten kapstok voeg je een functioneel design element toe aan jouw interieur. Al onze kapstokken zijn stevig en hebben een hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de kapstokken lang meegaan, wat ideaal is. Daarnaast zijn ze ook praktisch en makkelijk in gebruik. Met dit unieke design element geef je dus een fantastische landelijke sfeer aan jouw woning. Daarnaast zijn deze kapstokken, dankzij hun legplank, ideaal te gebruiken om te decoreren met andere mooie elementen.

 

Landelijke houten kapstok bestellen

 

Als jij opzoek bent naar een landelijke houten kapstok, ben je dus bij ons aan het juiste adres. Maak een keuze tussen een staande of een hangende kapstok en geef het interieur een nieuwe, frisse uitstraling. Wij bieden jou een scherpe prijs en een kapstok van hoge kwaliteit. Ook heb je bij ons diverse betaal mogelijkheden om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Kies één van de verschillende betaalopties en geniet binnen 1-2 werkdagen van jouw nieuwe landelijke houten kapstok!