Nobilis kerstboom maken

Als je op zoek bent naar een prachtige kerstboom voor in huis, is een nobilis kerstboom een uitstekende keuze. Deze kerstboom is gemaakt van nobilis takken die op een houten stok worden gebonden. Wil je zelf zo'n kerstboom maken? Hieronder vind je een stap-voor-stap handleiding:

Stap 1: Verzamel nobilis takken. Je kunt deze takken verzamelen bij een kwekerij of in het bos. Let erop dat de takken er gezond uitzien, met donkergroene naalden en een stevige structuur.

Stap 2: Sorteer de takken. Sorteer de takken op grootte, van groot naar klein. Hierdoor kun je straks een mooie kegelvormige kerstboom creëren.

Stap 3: Bind de takken op de houten stok. Begin met het binden van de grootste takken op de houten stok. Bind de takken vast met tuinbinddraad en zorg ervoor dat ze stevig vastzitten. Werk vervolgens naar boven toe met steeds kleinere takken, tot je een mooie kegelvormige kerstboom hebt gecreëerd.

Stap 4: Versier de kerstboom. Versier de nobilis kerstboom met lichtjes, kerstballen en andere decoraties naar keuze. Zo maak je er een prachtige kerstboom van die helemaal past bij jouw interieur.

Heb je geen zin om zelf een nobilis kerstboom te maken? Geen probleem! Je kunt ook een nobilis kerstboom bestellen bij Het Oude Gebint. Wij bieden nobilis kerstbomen in verschillende maten, zodat je altijd een boom kunt vinden die perfect bij jouw wensen past.

Het Oude Gebint

Het Oude Gebint is gespecialiseerd in het maken van authentieke en sfeervolle kerstdecoraties, waaronder de populaire nobilis kerstbomen. Onze nobilis kerstbomen worden met zorg gemaakt van hoogwaardige nobilis takken en zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Of je nu op zoek bent naar een klein boompje voor op tafel of een groter boompje om de huiskamer mee te versieren, bij Het Oude Gebint vind je het allemaal.

Wil je liever niet zelf aan de slag om een nobilis kerstboom te maken? Dan kun je een kant-en-klare nobilis kerstboom bestellen bij Het Oude Gebint. Wij sturen de boom binnen 2-3 werkdagen naar je op, zodat je snel kunt genieten van de gezellige kerstsfeer in huis.

Ben je benieuwd naar onze producten en wil je ze graag in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom om langs te komen op afspraak. Zo kun je onze nobilis kerstbomen en andere kerstdecoraties in alle rust bekijken en de perfecte keuze maken voor jouw kerstversiering.