Nobilis kerstboom kopen

Wie kent ze niet? De Nobilis kerstboom. Deze schattige mini kerstboompjes mogen absoluut niet ontbreken met de kerst in je interieur. Omdat deze veel kleiner zijn dan een gewone kerstboom, kan je ze overal neerzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld op het aanrecht, in de vensterbank, op de keukentafel of gezellig op je bureau. Met een Nobilis kerstboom haal je absoluut sfeer in huis!
Alle Nobilis boompjes zijn met de hand gemaakt. Daarom zijn ze stuk voor stuk uniek en vind je nooit twee dezelfde exemplaren. De kerstboompjes worden gemaakt op een houten voet. In onze webshop bieden wij diverse maten Nobilis kerstbomen aan. Namelijk 30,40,50 en 60 cm hoog. Erg leuk om te combineren met een handgemaakte houten schaal afkomstig uit India! Omdat wij de combinatie van een houten schaal en een Nobilis kerstboom zelf erg mooi vinden, bieden wij deze combinatie tegen een mooie prijs aan in onze webshop..

Hoe hou je een Nobilis kerstboom lang goed?

De Nobilis kerstboom is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een mooie en duurzame kerstboom. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van deze prachtige boom kunt genieten, zijn er een aantal tips die je kunt volgen.

Ten eerste is het belangrijk om de boom zo lang mogelijk buiten te laten staan voordat je hem binnen zet. De Nobilis kerstboom houdt van frisse lucht en zal het beter doen als hij eerst gewend is geraakt aan de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten.

Zodra de boom binnen staat, is het belangrijk om hem regelmatig te sproeien met water. Op deze manier blijft de boom gehydrateerd en zullen de naalden minder snel uitvallen. Het is ook een goed idee om de boom weg te houden van direct zonlicht en warmtebronnen, zoals verwarmingsradiatoren.

Door deze tips op te volgen kun je ervoor zorgen dat je Nobilis kerstboom zo lang mogelijk mooi blijft en je er nog jaren van kunt genieten.

Nobilis kerstboom combineren met een houten schaal

Een houten schaal onder een Noblis boom maakt het plaatje helemaal compleet. Deze houten schalen zijn afkomstig uit India. Deze handgemaakte schalen zijn stuk voor stuk uniek. Daarom vind je nooit twee dezelfde exemplaren. Combineer je een schaal met een nobilis kerstboom, dan creëer je in een handomdraai een landelijke sfeer in huis. De houten schaal kan je na de kerstdagen weer gebruiken als decoratie voor in huis. Wij bieden de Nobilis kerstboom en houten schaal in onze webshop samen aan tegen een mooie prijs. Mocht je nog vragen hebben, twijfel niet en stuur ons gerust een what's app.

Het oude Gebint

Het oude Gebint heeft verschillende mooie accessoires voor bij jou in huis. Omdat de houten schalen afkomstig zijn uit India, zijn ze allemaal uniek. We raden je aan om de Nobilis kerstboom en houten schaal bij ons uit te komen zoeken en direct mee te nemen. Je kan dan gelijk even kijken of er bij de woondecoratie nog meer leuke spullen tussen zit om je huis verder mee aan te kleden. Dat is dan alleen maar mooi meegenomen. Wij hebben geen fysieke winkel met vaste openingstijden. Wil je dus even komen kijken, dan vragen we je om even contact op te nemen en een afspraak in te plannen. Mocht je geen tijd hebben om langs te komen, geen probleem! Wij versturen de bestelling binnen 2-3 werkdag naar je toe,

Zien we je snel?