Nobilis kerstbomen - Kleine kerstboompjes aanbieding.

Het is een groeiende trend om kleine mini kerstboompjes als extra decoratie in de woonkamer, bij de voordeur van de woning, de entree van een winkelpand te plaatsen.

Met een klein kerstboompje kun je zowel letterlijk als figuurlijk alle kanten op. Met kleine kerstboompjes ben je niet afhankelijk, zoals bij grote kerstbomen vaak het geval is, dat je gebonden bent aan een plaats naast het stopcontact en dat hij je niet de hele kerstperiode voor de voeten loopt. Kleine kerstboompjes kun je decoreren met lampjes die werken op batterijen, waardoor je hem binnen enkele minuten op elke gewenste plek in je woonkamer of zelfs bij de voordeur kunt plaatsen, zonder al te veel gedoe met stroomvoorziening en snoeren die je moet wegwerken.

De Nobilis is een handgemaakt kerstboompje dat verkrijgbaar is in verschillende afmetingen. Populaire afmetingen zijn 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm, en de breedte is ongeveer 30 a 40 cm afhankelijk van het formaat.

Van welke kersttakken worden de kleine Nobilis kerstboompjes gemaakt?

De Abies nobilis, ook wel Edelspar genoemd, wordt gebruikt en gekweekt voor de bekende kleine kerstboompjes. Deze nobilis bomen zijn geliefd vanwege hun blauwgroene naalden en bijzondere kenmerkende geur. Voor de kleine kerstboompjes zijn er twee voorwaarden te benoemen waarom de Nobilis spar zo bijzonder geschikt is om te gebruiken als mini kerstboompje. Het belangrijkste is toch wel dat ze naaldvast zijn, wat betekent dat ze een hele lange periode in de huiskamer kunnen staan en je niet dagelijks dennennaalden hoeft te ruimen. Het tweede voordeel is dat de naalden dicht bij elkaar staan, waardoor je altijd een mooi vol Nobilis kerstboompje aanschaft.

Wat je nodig hebt om zelf een Nobilis kerstboompje te maken

Het Nobilis kerstboompje wordt met de hand gemaakt van de takken van de Edelspar. Als je een beetje creatief bent, kun je dit ook zelf maken. Verzamel h takken van sparren die hiervoor het meest geschikt zijn voor de opbouw van een klein kerstboompje en die niet of nauwelijks hun naalden laten vallen.

Het verzamelen van kerstgroen voor het zelf maken van een Nobilis kerstboompje.
Een handig ezelsbruggetje om sparren, dennen en lariksen uit elkaar te houden is het volgende: spar = solo (enkele naald vanuit de aanzet van de tak), den = duo (twee naalden vanuit de aanzet van de tak) en lariks = legio (meerdere naalden vanuit de aanzet van de tak). Dit is gemakkelijk te zien als je een naald van dichtbij onder de loep neemt. Dennen zijn niet geschikt voor het maken van een degelijk Nobilis kerstboompje, en hoewel larikstakken prachtig zijn om te zien, zijn ze ook niet geschikt om een mooi, vol Nobilis kerstboompje te maken.

Op het internet zijn instructievideo's beschikbaar over hoe je een Nobilis kerstboompje maakt, welke producten je moet aanschaffen en hoe je elke laag het beste kunt bevestigen. De kosten voor het materiaal liggen ongeveer tussen de €10,- en €15 euro per stuk. Daarnaast komen nog de kosten voor lampjes, minikerstballen, kerstsneeuw en andere decoraties. De tijd die je nodig hebt om zelf een Nobilis kerstboompje te maken, bedraagt ongeveer 1,5 uur per boompje, vooral als je nog nooit eerder zelf een Nobilis kerstboompje hebt gemaakt. Het is een erg gezellige bezigheid, trek je foute kersttrui aan en geniet van het knusse knutselen en decoreren samen

Kleine nobilis kunst kerstbomen

Als je om welke reden dan ook niet gecharmeerd bent van de echte uitstraling van een Nobiliskerstboom, dan is onze Nobilis kunstkerstboom de beste keuze! Deze kunstkerstboom is zo nauwkeurig nagemaakt dat hij nauwelijks te onderscheiden is van de echte Nobilis kerstbomen die we aanbieden.

Haal de 'natuurlijke' warme uitstraling van een Nobilis kerstboom in huis met onze prachtige Nobilis kunstkerstbomen! Deze kleine kerstboompjes hebben een hoogte van 40 cm, en door hun afmeting zijn ze de perfecte aanvulling op je kerstdecoratie. Geef gezellige kersthoekjes een warme kerstsfeer door er een klein kerstboompje aan toe te voegen.

Uitverkocht

Nobilis kunstkerstboom - 40 cm

€ 39,95
Uitverkocht

Nobilis kunstkerstboom - 40 cm

€ 39,95

Haal de natuurlijke charme van een nobilis kerstboom in huis met onze prachtige kunstkerstboom! Met een hoogte van 40 cm is deze nobilis boom een perfecte aanvulling op je kerstdecoratie. Het beste deel? Hij is zo levensecht dat je hem nauwelijks van een echte nobilis boom kunt onderscheiden. Geniet van een zorgeloze kerst zonder naalden. En je kunt deze boom elk jaar weer gebruiken.

Hoogte: 40 cm

Tip: de verlichting en houten schalen bieden wij ook te koop!

Wil je van te voren weten wat je koopt en wil je eerst een foto ontvangen? Stuur ons gerust een what's app, dan sturen we je een foto!

Wij verzenden dit item binnen 1-2 werkdagen voor €7,95 binnen Nederland of kom langs om het zelf op te halen. Dit kan alleen op afspraak. Verzendkosten naar Duitsland en België op aanvraag. 
Je kan bij ons op verschillende manieren betalen:
- Ideal
- Betaal achteraf met Klarna
- Contant bij afhaal
- Tikkie
- Vooraf overmaken 

Styling en decoratie tips nobilis kerstboom

Ontdek de vele mogelijkheden van onze kleine Nobilis kunstkerstbomen met wat handige stylingtips. Plaats ze in elegante schalen en bewonder hun bijna natuurlijke uitstraling, die je huis meteen in een warme kerstsfeer brengt. Deze mini-kerstbomen komen echt tot leven met een subtiele decoratie van sprankelende lichtjes, ingetogen kerstballen en rustieke dennenappels. Creëer een knusse sfeer door ze te omringen met roestkleurige kerststerren en glinsterende metalen kerstbellen. Of je nu voor één boom als blikvanger kiest of meerdere op een houten schaal plaatst voor een compleet kersttafereel, deze Nobilis boompjes toveren je huis om in een plek van kerstvreugde. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je kerstdecoratie een persoonlijke touch met deze prachtige kunstbomen.

Hoe onderhoud ik een nobilis kerstboompje

Onze Nobilis kerstboompjes worden met de hand gemaakt, bestaande uit verschillende lagen nobilis takken. Ze zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten vanwege hun zeer lange naaldvastheid. Nobilis boompjes hebben nauwelijks onderhoud nodig, dankzij het gebruik van de naaldvaste Edelspar, waardoor ze buitengewoon lang mooi blijven!

Wil je toch wat extra zorg besteden aan je Nobilis kerstboompje, dan kun je af en toe de takken voorzichtig benevelen met een plantenspuit, maar over het algemeen is dit niet nodig. Een belangrijke tip is om ervoor te zorgen dat de echte Nobilis kerstbomen niet te dicht bij de openhaard of verwarming staan, omdat ze anders snel het opgeslagen vocht in de naalden en takken verliezen, wat resulteert in een uitgedroogde, matte kleur. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met de zorg die we al jaren besteden aan onze kerstbomen om ze mooi te houden.

Een groot voordeel van de takken van de Edelspar, waaruit deze Nobilis boompjes zijn gemaakt, is dat ze extreem lang hun naalden vasthouden. Zorg er ook voor dat de boom voldoende licht krijgt, maar vermijd direct zonlicht. Met deze simpele zorgtips kun je ervoor zorgen dat je Nobilis kerstboompje zijn pracht behoudt gedurende het hele feestseizoen.

De Minikerstbomen verzenden we goed verpakt.

 Wij verzenden dit item binnen 1-2 werkdagen voor €7,95 binnen Nederland of kom langs om het zelf op te halen. Dit kan alleen op afspraak of iedere laatste zaterdag tussen 13;00 en 16:00 uur vrije inloop.

We verzenden onze producten ook naar Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Neem daarvoor even contact met ons op.  

 

Fijne Feestdagen! Maak er waardevolle herinneringen van.