Nobilis boompje 50 cm kopen

Bij Het Oude Gebint bieden we een uitgebreid assortiment Nobilis boompjes, waaronder het betoverende Nobilis boompje van 50 cm. Deze prachtige kleine kerstbomen voegen een vleugje magie toe aan uw feestdagen. Onze Nobilis boompjes van 50 cm zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar compacte en sfeervolle kerstdecoratie. Naast het Nobilis boompje van 50 cm hebben we ook exemplaren van 30, 40 en 60 cm beschikbaar, zodat u de ideale maat kunt kiezen die bij uw kerstversiering past. Breng de betovering van kerst in uw huis met onze diverse Nobilis boompjes, nu verkrijgbaar bij Het Oude Gebint.

Nobilis boompje met verlichting.

De nobilis boompjes van 50 cm stralen op zichzelf al prachtig, maar hun magie wordt nog versterkt wanneer je ze combineert met onze sfeervolle jute LED-verlichting, die beschikbaar is bij Het Oude Gebint. Deze warme verlichting voegt een extra dosis gezelligheid toe aan je kerstdecoratie. Je kunt moeiteloos onze LED-verlichting bestellen om je nobilis boompje van 50 cm te laten schitteren.

Het is belangrijk om te weten dat we niet de feitelijke decoratie van de boom verzorgen, maar we voorzien je van alle benodigdheden om jouw kerstversiering tot leven te brengen. Met een nobilis boompje van 50 cm en onze prachtige jute LED-verlichting ben je helemaal klaar voor een betoverende kerstbeleving in je eigen huis.

Hoe lang blijft een Nobilis boompje goed?

Een nobilis boompje is niet alleen een lust voor het oog, maar behoudt ook zijn frisheid en charme gedurende een opmerkelijk lange periode. Deze kerstbomen staan bekend om hun duurzaamheid en kunnen wekenlang hun naalden behouden zonder merkbaar naaldverlies. Met de juiste zorg, zoals regelmatig water geven en het vermijden van directe warmtebronnen, behoudt een nobilis boompje zijn pracht gedurende meerdere weken. Dit betekent dat je volop kunt genieten van de feestelijke sfeer en het heerlijke aroma dat ze verspreiden, terwijl ze fungeren als het stralende middelpunt van je kerstversiering. Kies voor langdurige schoonheid en haal een nobilis boompje in huis voor een magische kerstperiode.

Openingstijden Het Oude Gebint

Bij Het Oude Gebint heten we je van harte welkom op de eerste zaterdag van elke maand, van 13.00 uur tot 16.00 uur, om onze prachtige producten te ontdekken. Bovendien streven we ernaar om al je bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden, zodat je snel van je aankopen kunt genieten.

Tijdens de drukke feestdagen zijn we ook extra geopend op 25 november, 2, 9 en 16 december, zodat je op deze specifieke data bij ons kunt langskomen. Mocht deze planning niet goed uitkomen, staan we bovendien op afspraak tot je beschikking, zodat we aan al jouw specifieke wensen kunnen voldoen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Het Oude Gebint voor een unieke en sfeervolle winkelervaring.