Het oude gebint | Woonwinkel met karakter

Vanuit onze woonwinkel streven we naar een compleet aanbod van meubelen en woonaccessoires in de breedste zin van het woord. Dagelijks speurt onze inkoper stad en land af om die items te bemachtigen waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen. Het zijn die meubelstukken die het verschil maken in de inrichting.

Onze passie voor authentieke meubelstukken voor een spraakmakende woningstijl is uitgegroeid tot een woonwinkel. Het volledige assortiment meubelen is onder te verdelen in bankjes, bureaus, bijzettafels en krukken, houten woonaccessoires, kaarsen, houten deuren en luiken, houten kapstokken, houten kasten, potten en schalen, antieke houten kisten, lampen, steenmallen, stoelen, tafels, schapenvachten, vloerkleden en zijden bloemen.

De woonwinkel

Waar we streven naar een exclusief aanbod van meubelen of beter gezegd decoratiestukken, verwelkomen we u in diezelfde stijl in onze winkel. De oude boerenschuur hebben we gerestyled tot woonwinkel en we verwelkomen u op afspraak of tijdens openingsdagen om het gehele assortiment te komen bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Online meubelshop

Elk meubelstuk is uniek en presenteren we dan ook aan de hand van een serie foto’s online bij de verschillende producten in de webshop. De schoonheid zit hem vaak in de imperfectie of het doorleefde karakter; we kunnen wel zeggen dat geen enkel meubelstuk hetzelfde is.

Assortiment uitgelicht per categorie 

Ons assortiment unieke meubelen en accessoires is grotendeels handgemaakt, wat elk stuk een eigen karakter geeft. Van brocante bankjes en bureaus tot bijzettafels en krukjes die je interieur een warme uitstraling geven. Ontdek onze houten deuren en luiken vol karakter, die je ruimte een bijzonder accent geven.

Daarnaast hebben we een diverse collectie woonaccessoires, waaronder sfeervolle kaarsen en kaarsenhouders, en metalen decoballen die je interieur een eigentijdse look geven. Voor wie een warme en knusse sfeer zoekt, bieden we ook schapenvachten en huiden aan.

Ons assortiment omvat verder een breed assortiment kapstokken, kasten en kisten, ideaal om je huis netjes en georganiseerd te houden. Verlicht je ruimte met onze unieke lampen en voeg de detail toe met ons assortiment potten en schalen, gemaakt van aardewerk, metaal en hout.

Voor je favoriete zitplek hebben we een uitgebreide selectie stoelen en tafels, waaronder oude markttafels die perfect zijn voor op het terras of in de buitenkeuken. Onze vloerkleden vormen de perfecte afronding van je interieur, waardoor je huis een warme en uitnodigende uitstraling krijgt.