Amberblokjes

Geurende amberblokjes zijn de perfecte manier om je huis of auto een frisse en aangename geur te geven. Ze zijn gemaakt van natuurlijke geuren en bieden vele voordelen ten opzichte van chemische luchtverfrissers. Plaats ze in je slaapkamer, badkamer, toilet of woonkamer voor een heerlijke verfrissende geur. Het oude gebint biedt een breed assortiment aan geurende amberblokjes in verschillende geuren, zodat je altijd de perfecte geur kunt vinden. Probeer het vandaag nog uit en ontdek de voordelen van een geurend amberblokje!

Herkomst van de amberblokjes

Amberblokjes zijn miljoenen jaren oude natuurlijke steentjes ontstaan uit baltische bomenhars. Ze zijn bekend om hun unieke samenstelling, waarin insecten en planten bewaard zijn gebleven. Vroeger werd amber gebruikt als sieraad, in parfumproductie en als geneesmiddel. Tegenwoordig worden amberblokjes nog steeds veelvuldig gebruikt in sieraden en interieurontwerp. Er zijn diverse soorten amber beschikbaar, waaronder black musk, white musk, eucalyptus, mint, sandal wood, jasmine green en blueberry. Kies de juiste soort voor jouw smaak en stijl.

Waar kan je een amberblokje allemaal voor gebruiken.

Amberblokjes kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Het schaafsel van een amberblok ruikt heerlijk en kan in een stofzuiger worden gebruikt om de lucht in huis op te frissen. Een amberblok kan ook in het toilet worden gelegd om een aangename geur te verspreiden. Amberblokjes kunnen ook worden gebruikt in aromatherapie en als sieraden en interieur accessoires. Probeer ook eens amberblokjes te gebruiken als natuurlijke luchtverfrisser in de auto of op kantoor. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden van amberblokjes. In de webshop van Het Oude Gebint vind je niet alleen amberblokjes, maar ook handgemaakte amberblokbakjes van hout. Daarnaast vind je in onze webshop ook geurverspreiders, perfect om samen met een amberblokje te gebruiken voor een heerlijke geur in huis. Bekijk onze collectie en laat je verrassen door de veelzijdigheid en de hoge kwaliteit van onze producten.

Diverse geuren beschikbaar 

Bij Het Oude Gebint vind je een groot aanbod aan verfrissende geuren, waaronder black musk, white musk, eucalyptus, mint, sandal wood, jasmine green en blueberry. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende of opbeurende geur, wij hebben voor iedereen iets beschikbaar. Black musk heeft een krachtige, sensuele geur, terwijl white musk zacht en fris is. Eucalyptus zorgt voor verfrissing en reiniging van de lucht, mint geeft energie en sandal wood is rustgevend. Jasmine green is een frisse, bloemige geur en blueberry brengt de geur van verse bessen in huis. Bekijk ons aanbod en vind jouw perfecte geur.

Het oude Gebint

Bij Het Oude Gebint kun je terecht voor een uniek aanbod aan verfrissende amberblokjes en diverse woonaccessoires. Hoewel we geen fysieke winkel hebben, zijn we altijd geopend op afspraak. Dit betekent dat je altijd langs kunt komen om de amberblokjes te ruiken en onze producten te bekijken. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom staan we altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over onze producten of onze diensten, je kunt ons altijd bereiken via WhatsApp of email. Wanneer je niet in staat bent om langs te komen, verzenden wij je bestelling binnen 2-3 werkdagen. Kies voor snelle en efficiënte levering bij Het Oude Gebint.

 

Wellicht tot snel!