Meubel outlet in Drenthe 

Onze meubelshop biedt een scala aan prachtige landelijke meubels, variërend van knusse banken tot elegante tafels. Elk meubelstuk straalt karakter en vakmanschap uit, zorgvuldig geselecteerd om aan jouw wensen voor een authentieke en sfeervolle woninginrichting te voldoen.

Ons assortiment unieke meubelen en accessoires is grotendeels handgemaakt, wat elk stuk een eigen karakter geeft. Van brocante bankjes en bureaus tot bijzettafels en krukjes die je interieur een warme uitstraling geven. Ontdek onze houten deuren en luiken vol karakter, die je ruimte een bijzonder accent geven.

Daarnaast hebben we een diverse collectie woonaccessoires, waaronder sfeervolle kaarsen en kaarsenhouders, en metalen decoballen die je interieur een eigentijdse look geven. Voor wie een warme en knusse sfeer zoekt, bieden we ook schapenvachten en huiden aan.

Ons assortiment omvat verder een breed assortiment kapstokken, kasten en kisten, ideaal om je huis netjes en georganiseerd te houden. Verlicht je ruimte met onze unieke lampen en voeg de detail toe met ons assortiment potten en schalen, gemaakt van aardewerk, metaal en hout.

Voor je favoriete zitplek hebben we een uitgebreide selectie stoelen en tafels, waaronder oude markttafels die perfect zijn voor op het terras of in de buitenkeuken. Onze vloerkleden vormen de perfecte afronding van je interieur, waardoor je huis een warme en uitnodigende uitstraling krijgt.

Assortiment uitgelicht per categorie