Kerst decoratie en woonaccessoires kerstshop

Onze kerstversiering en woonaccessoires raken steeds meer verweven met onze persoonlijkheid. Onze levensstijl is aangepast aan ons interieur, en het verlangen naar nostalgische kerstdecoratie dient als basis, gecombineerd met kerstversieringen in de meest uiteenlopende woonaccessoires. Of je nu gaat voor een retro-look, natuurlijke materialen, of brocante dessins; in onze online kerst webshop vind je het allemaal.

 

Unieke kerstdecoratie: shop je kerst items bij Het Oude Gebint.

Het is dé tijd van het jaar om het huis knus te maken voor de feestdagen. Fonkelende kerstlampjes en knisperende haartvuurtjes zorgen voor warmte binnen, terwijl buiten de gure wind om het huis waait, hopend op een lekker dik pak sneeuw. Bij al deze warmte en gezelligheid hoort natuurlijk de leukste kerstdecoraties! Wat dacht je van kerstversiering voor op tafel, natuurlijke warme vachten en huiden, kerststerren, potten en pannen, kandelaars, windlichten en kerstbomen? Bij Het Oude Gebint geven we jouw kerstinterieur een unieke Look and Feel!

 

Kleine kerstbomen met ledlampjes

Nobilis kleine kerstbomen zijn razend populair vanwege hun handzame formaat. Je kunt ze gemakkelijk toevoegen aan verschillende tafereeltjes. Plaats ze op een tafeltje en decoreer ze met gezellige kerstspulletjes eromheen. Het is een leuke binnenkomer bij de entree van de woning; verzamel er wat dennenappels omheen, combineer met warme winterbloeiers, en stijl het af met kerstballen. Je kunt ze zelfs combineren met een kerstkrans op de voordeur.  

Kerst kandelaars of kaarsenplateau.

Lichtjes tijdens kerst. Geeft sfeer aan je kerstinterieur met mooie kandelaars en kaarsenplateaus. Maak het in deze donkere maanden voor en met kerst gezellig in huis. Plaats kaarsenstandaards en kaarsenplateaus op veilige plaatsen in het zicht. 

Kerstkaarsen voor kerstdiner en sfeermakers 

Kaarsen en lampjes zijn de sfeermakers tijdens de kerstdagen. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en afmetingen, van stompe kaarsen tot langwerpige kaarsen en vormkaarsen. Voor elke gelegenheid en setting is er wel een passende kaars te vinden, die perfect aansluit bij de kerstkleuren waarmee jij je huis gaat decoreren

Fleurige kerstdecoratie met kunstbloemen

Kunstbloemen zijn een fantastische manier om je interieur tijdens de kerstperiode op te fleuren zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud. Ze gaan veel langer mee dan echte bloemen en zijn daarom een uitstekende investering op de lange termijn. Bovendien zijn ze zeer realistisch en bijna niet van echt te onderscheiden. Maak kerststukjes of pak uit met een opvallende vaas of kruik en plaats hierin gekleurde zilveren of gouden takken die je weer kunt omwinden met kerstverlichting. Stijl het af met kunst-kerstbloemen en kerstgroen.

Kunstkerstbloemen doen het ook erg leuk als decoratie op de tafel tussen de potten, schalen en Diner-Plates. Deze bloemen blijven aantrekkelijk, zelfs na de kerstdagen.

Eigenlijk doen kunstbloemen het altijd goed. Na de kerstdagen kun je ze gebruiken om leuke boeketten samen te stellen in een vaas of zelfs combineren met groen uit je eigen tuin, waarbij de kunstbloemen als basis dienen.

 

Warmte en gezelligheid met huiden en schapenvachten

Geef je woonkamer meer warmte en sfeer met een schapenvacht. Er is bijna geen plek te bedenken waar een schapenvacht niet handig is. Gebruik een schapenvacht in je stoel(en) of drapeer ze over krukjes en tafeltjes. Leg een of enkele schapenvachten op je bank of over de (rug)leuning. Op de vloer in de woonkamer. Als bedje voor je hond en kat. Witte schapenvachten, bruine schapenvachten, gevlekte schapenvachten zijn allemaal geweldige sfeermakers tijdens de koudere en donkere dagen voor kerst. 

Uitbuiken en genieten van een knisperend haardvuur.

Trek je terug in comfortabele Chesterfield fauteuils of een schommelstoel, omgeven door een knisperend vuurtje of een goed boek. Kerst in optima forma. Kerst betekent niet alleen decoreren en styling. Maak vooral herinneringen, neem de tijd voor jezelf en je naasten, en maak het jezelf zo comfortabel mogelijk.

Voor gezellige kerstdecoratie en sfeervol woninginrichting kom kerstshoppen.

 

Naast onze webshop zijn wij elke zaterdag in de maand november en december geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

Je bent van harte welkom om langs te komen!