Vespa oldtimers scooters te koop | Klassieke collectie vintage Vespa look scooter.

Als je het woord scooter zegt, denk je waarschijnlijk meteen aan een Vespa, toch? Niet alleen in Italië is Vespa niet weg te slaan uit het straatbeeld, ook in Nederland is Vespa ongekend populair. De eerste echte Vespa werd in 1946 geboren, vernoemd naar de vorm van een wesp en het zoemende geluid. Door het wespen-ontwerp, met een brede zadel en voorkant, werd Vespa ook populair onder de vrouwen. Wat voor rok je ook aan had, met een strakke rok kon je er nog steeds op zitten en door het spatbord waaide een wat lossere rok niet op. Zo konden ook Italiaanse donna’s zich op een elegante manier verplaatsen. Enrico Piaggio had het slim bedacht, want mooie vrouwen werden hét reclamebeeld van Vespa. 

Decoratieve Vespa look oldtimer scooters aanbod. 

In onze woonwinkel 'Het Oude Gebint' bieden we regelmatig oude Vespa-look scooters aan. De inrichting van een ruimte gaat verder dan alleen een brocante stoel of tafel. Soms is het nodig om echt uit te pakken en een uniek pronkstuk in de etalage te plaatsen om indruk te maken. De Vespa-scooter is zo'n uniek item en vormt een prachtige aanvulling op je inrichting.

Woninginrichting waarin individuele expressie steeds belangrijker wordt. 

De inrichting van een woning, etalage of bedrijfsruimte aankleden met verrassende vintage of klassieke stukken zorgt voor een unieke sfeer en beleving. Een oude klassieke scooter is een ongewoon maar boeiend decoratief element dat de ruimte onderscheid van anderen. Op deze manier wordt de nadruk gelegd op het creëren van een unieke persoonlijke ruimte die een weerspiegeling is van de individuele identiteit en creativiteit van de bewoner of ondernemer. Het is meer dan decoratie; het is een beleving. 

Verrassend assortiment meubelstukken voor de inrichting van woningen.

De retro Vespa-scooters die wij aanbieden in onze winkel en webshop zijn niet geschikt om mee te rijden; ze zijn uitsluitend bedoeld voor decoratie. We importeren deze Vespa-look scooters uit India, waar ze daadwerkelijk zijn gebruikt en vaak al vele kilometers hebben afgelegd. Zoals je waarschijnlijk weet, is het verkeer in India een complete chaos, vooral in de grote steden en deze scooters zijn handige vervoersmiddelen om je snel en voordelig te verplaatsen. Vanwege het dagelijkse gebruik in India en de verkeerschaos die af en toe een krasje of deukje met zich meebrengt, kunnen wij genieten van een prachtig meubelstuk in de vorm van een klassiek decoratief stuk.

Import en export klassieke Vespa look scooters.

In onze webshop vindt je het volledige aanbod dat momenteel beschikbaar is. Bij elk product tref je enkele foto's om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. We verzenden de scooters binnen Nederland en België.

Zijn er vragen of wil je meer foto's ontvangen van een specifiek model scooter, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of WhatsApp. We staan klaar om je van dienst te zijn en je vragen te beantwoorden.