Brocante en antieke meubelwebshop Het Oude Gebint.

In onze landelijke woonwinkel bieden we een uniek assortiment meubelen en woonaccessoires van bankjes, bureaus, bijzettafels en krukjes, houten deuren en luiken, kaarsen, metalen decoballen, vachten, kapstokken, kasten, kisten, lampen, potten en schalen, stoelen, tafels vloerkleden, schapenvachten en huiden. 

We vullen onze voorraad wekelijks aan met ons vaste assortiment meubelen en bieden daarnaast vele unieke items aan. In onze online webshop vindt u het complete aanbod brocante en antieke meubelen en woonaccessoires. Omdat onze meubelen zo authentiek zijn, plaatsen we veelal meerdere foto's per product om een zo goed mogelijke weergave van de producten aan u te tonen.


Een impressie van onze meubelen en accessoires.

Houten en metalen bankjes en krukjes in onze webshop

Op zoek naar de perfecte houten bankjes om je huis in te richten? In de online webshop tref je een groot assortiment aan verschillende houten bankjes en krukjes  waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar legerbankjes voor een stoere uitstraling, of naar handgemaakte bankjes van geleefd hout voor een meer rustieke look, bij Het Oude Gebint ben je aan het juiste adres.

Wij vinden kwaliteit en vakmanschap erg belangrijk. Al onze houten bankjes en krukjes worden met de grootste zorg geselecteerd, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Neem een kijkje in webshop en vind het perfecte houten bankje of krukje voor jouw interieur!

Bureaus en tafels.