Steenmal wandrek

Een steenmal wandrek is een uniek en stijlvol item dat kan worden gebruikt om elke ruimte in huis te decoreren. Bij Het Oude Gebint hebben we een bijzonder wandrek samengesteld dat is opgebouwd uit drie houten steenmallen.

Dit wandrek is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een functioneel item dat kan worden gebruikt om je favoriete items op te bergen. Elk van de drie steenmallen heeft zijn eigen unieke karakter en draagt bij aan de authentieke uitstraling van het geheel.

Het wandrek is gemaakt van duurzaam hout en heeft door de jaren heen gebruikerssporen verzameld, waardoor het een authentieke uitstraling heeft. Het kan gemakkelijk worden opgehangen aan de muur, waardoor het een ideale oplossing is voor het opbergen van boeken, foto's, planten en andere decoratieve items.

Bij Het Oude Gebint hebben we een ruime selectie aan houten steenmallen en steenmal wandrekken. Of je nu op zoek bent naar een decoratief element voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor, wij hebben voor elk wat wils. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe je deze unieke objecten kunt integreren in jouw interieur.

Naast de gewone steenmal, hebben wij deze wandrek gemaakt van 3 steenmallen in ons assortiment. De steenmallen werden vroeger gebruikt om bakstenen te maken en zijn afkomstig uit India. Door de gebruikerssporen is elke steenmal uniek en kan je geleverde product afwijken van de foto. Je kan deze wandrek voor verschillende doeleinden gebruiken. 


Afmeting: 30x15x70 cm 

Tip: ook erg leuk om te gebruiken in badkamer of toilet.

Wil je van te voren weten wat je koopt en wil je eerst een foto ontvangen? Stuur ons gerust een what's app, dan sturen we je een foto!

Wij verzenden dit item binnen 1-2 werkdagen voor €7,95 binnen Nederland of kom langs om het zelf op te halen. Dit kan alleen op afspraak. Verzendkosten naar Duitsland en België op aanvraag. 
Je kan bij ons op verschillende manieren betalen:
- Ideal
- Betaal achteraf met Klarna
- Contant bij afhaal
- Tikkie
- Vooraf overmaken 

Hoe pas je een steenmal wandrek toe?

Een steenmal wandrek is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een functioneel item dat op vele manieren kan worden toegepast in huis. Bij Het Oude Gebint hebben we verschillende tips voor het gebruik van een steenmal wandrek. Een van de populairste toepassingen is het gebruik van het wandrek als kruidenrek in de keuken. Plaats de steenmal wandrek in de buurt van het fornuis en bewaar je kruidenpotjes erop voor een gemakkelijke en stijlvolle oplossing. Een andere optie is om het wandrek te gebruiken in de badkamer om handdoeken, zeep en andere accessoires op te bergen. De authentieke uitstraling van de steenmal voegt karakter toe aan de ruimte.

Ook kan je het wandrek toepassen onder een overkapping in de tuin met leuke plantjes. Zo kan je het gebruiken als verticale tuin en creëer je een natuurlijke uitstraling. Ten slotte kan je het wandrek gebruiken als decoratie in de woonkamer. Voeg kleine decoratieve items zoals kaarsen, fotolijsten en andere souvenirs toe van Het Oude Gebint voor een unieke en persoonlijke uitstraling.

Bij Het Oude Gebint hebben we een ruime selectie aan steenmal wandrekken en andere decoratieve items. Ontdek hoe je deze unieke objecten kunt integreren in jouw interieur.