Vespa look scooters voor een stoere  verkoopstyling van de winkelinrichting.


De etalage is hét visitekaartje van je winkel. Niet alleen bepalend voor de eerste indruk, maar ook een manier om toevallige voorbijgangers naar binnen te lokken. Een succesvolle etalage is meer dan alleen een verzameling producten. Het vertelt een verhaal dat jouw merk, stijl en producten weerspiegelt. Winkelen is niet alleen veel leuker als de omgeving mooi is, maar het kan ook het verschil maken tussen wel of niet tot een aankoop overgaan. Zowel voor winkelbezoekers als voor eigenaren is een goed functionerende lay-out met een passend design daarom van groot belang.

Decoratie oldtimer scooters. 

In onze woonwinkel 'Het Oude Gebint' bieden we regelmatig oude Vespa-look scooters aan. De inrichting van een ruimte gaat verder dan alleen een brocante kast of tafel. Soms is het nodig om echt uit te pakken en een uniek pronkstuk in de etalage te plaatsen om indruk te maken. De Vespa-scooter is zo'n uniek item en vormt een prachtige aanvulling op je winkelinrichting.

Winkel en etalage inrichting waarin individuele expressie steeds belangrijker wordt. 

De inrichting van etalage of bedrijfsruimte aankleden met verrassende vintage of klassieke stukken zorgt voor een unieke sfeer en beleving. Een oude klassieke scooter is een ongewoon maar boeiend decoratief element dat de ruimte onderscheid van anderen. Op deze manier wordt de nadruk gelegd op het creëren van een unieke persoonlijke ruimte die een weerspiegeling is van de individuele identiteit en creativiteit van de ondernemer. Een Winkel inrichting is tegenwoordig meer dan decoratie; het is een beleving.

Eyecatcher voor een stoere inrichting van een winkelpand.

De retro Vespa-scooters die wij aanbieden in onze winkel en webshop zijn niet geschikt om mee te rijden; ze zijn uitsluitend bedoeld voor decoratie. We importeren deze Vespa-look scooters uit India, waar ze daadwerkelijk zijn gebruikt en vaak al vele kilometers hebben afgelegd. Zoals je waarschijnlijk weet, is het verkeer in India een complete chaos, vooral in de grote steden en deze scooters zijn handige vervoersmiddelen om je snel en voordelig te verplaatsen. Vanwege het dagelijkse gebruik in India en de verkeerschaos die af en toe een krasje of deukje met zich meebrengt, kunnen wij genieten van een prachtig meubelstuk in de vorm van een klassiek decoratief stuk.

Klassieke Vespa look scooters zijn de smaakmakers. 

In onze webshop vindt je het volledige aanbod dat momenteel beschikbaar is. Bij elk product tref je enkele foto's om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. We verzenden de scooters binnen Nederland en België.

Zijn er vragen of wil je meer foto's ontvangen van een specifiek model scooter, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of WhatsApp. We staan klaar om je van dienst te zijn en je vragen te beantwoorden.