Oude steenmallen in interieur

Oude steenmallen zijn een uniek decoratief item dat karakter toevoegt aan elk interieur. Bij Het Oude Gebint hebben we een ruime selectie aan steenmallen voor elk deel van het huis. Van badkamer tot slaapkamer, van keuken tot toilet, we hebben steenmallen in verschillende maten en stijlen.

Onze steenmallen zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Met leuke bordjes erop die de kamer benoemen als 'badkamer', 'slaapkamer', 'keuken' en 'toilet', geef je een speels tintje aan jouw interieur. Deze authentieke en unieke items zullen zeker een gespreksonderwerp zijn voor gasten.

Als je op zoek bent naar iets speciaals, bekijk dan ons steenmal wandrek. Dit wandrek is opgebouwd uit verschillende steenmallen en geeft een prachtige industriële uitstraling aan jouw kamer. Gebruik het wandrek als decoratie in de woonkamer of als functioneel item in de keuken of slaapkamer.

Bij Het Oude Gebint streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste selectie van unieke en authentieke decoratieve items. Onze steenmallen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Bekijk onze collectie en ontdek hoe je deze unieke items kunt integreren in jouw interieur.

Het Oude Gebint

Welkom bij Het Oude Gebint, waar we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van unieke landelijke accessoires en meubels voor elk huis. Wij zijn geopend op afspraak, zodat we onze klanten persoonlijke aandacht kunnen geven. 

Onze collectie omvat een breed scala aan landelijke accessoires, variërend van vintage steenmallen, rustieke houten meubels en landelijke decoraties. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij de landelijke sfeer van jouw huis.

We begrijpen dat online winkelen soms een gemakkelijker optie is, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om online te bestellen. We streven ernaar om jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen op te sturen, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw aankoop.

Bij Het Oude Gebint hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We willen ervoor zorgen dat je de beste service krijgt en dat je altijd tevreden bent met jouw aankoop. Als je vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via WhatsApp, waar we graag foto's sturen van onze producten en advies geven over hoe ze het beste kunnen worden geïntegreerd in jouw interieur.

Bezoek onze website of maak een afspraak om onze collectie te bekijken en ontdek hoe wij jouw huis kunnen transformeren met onze unieke landelijke accessoires en meubels.