Nepalese vazen bij Het Oude Gebint

De Nepalese vazen hebben allemaal een unieke en prachtige doorleefde uitstraling en elke vaas is stuk voor stuk uniek. Bij alle producten van Het Oude Gebint zie je dat elk product een eigen verhaal vertelt. De vazen van Het Oude Gebint zijn eindeloos te combineren met verschillende stijlen van interieur. Jij kan er ook voor kiezen om verschillende Nepalese potten en vazen met elkaar te combineren, dus kies er bijvoorbeeld voor om hele grote potten en vazen te combineren met wat kleinere vazen en potten. Een fantastische manier om de vazen en potten te combineren is bijvoorbeeld met hele fleurige bloemen of de mooiste droogbloemen. Tegenwoordig zie je bij elke bloemenzaak droogbloemen en dadeltakken terug, deze twee soorten van bloemen zijn razend populair. De potten zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar, hierdoor is er voor elke woning wel een Nepalese vaas bij Het Oude Gebint. Jij zal nergens precies dezelfde pot of vaas tegenkomen. Er zijn hoge smalle potten en vazen maar er zijn ook hele grote, brede kruiken. Alle producten bij Het Oude Gebint vertellen allemaal een hele lange geschiedenis. 

Welke formaten van vazen zijn er verkrijgbaar bij Het Oude Gebint?

Het mooiste aan de potten en vazen uit Nepal bij Het Oude Gebint is dat de vazen in heel veel verschillende formaten verkrijgbaar zijn. De vazen zijn allemaal gelabeld met XXL, maar de groottes van de vazen zijn echt verschillend. De kleinste potten zijn vanaf 17 cm hoog, terwijl de grootste potten 54 cm hoog zijn. Alle potten en vazen hebben de meest prachtige tekeningen op het aardewerk, hierdoor blijven alle potten en vazen uniek. In onze webshop kan je makkelijk en simpel de mooiste vazen vinden. Kies welk formaat bij jou past en plaats het binnen jouw interieur. 

Landelijke stijl creëren in jouw woning

Met de Nepalese potten en vazen bij Het Oude Gebint kan je binnen verschillende woonstijlen heel erg mooi jouw woning decoreren. Met de potten en schalen kan je ten eerste heel erg mooi bloemen, takken en planten plaatsen. Maar naast het dienen als bloemenvaas kan je de vazen en potten ook gebruiken als opvulling van een sidetable of tafel.