Markttafel India

Ons assortiment bevat prachtige markttafels uit India. Dankzij hun handige vorm en de mogelijkheid om in te klappen, worden deze markttafels vaak gebruikt door marktkooplieden. Maar hun veelzijdigheid beperkt zich niet tot de markt. Ze zijn ook ideaal voor bruiloften en andere feesten, en je ziet ze veelvuldig gebruikt worden als buffettafels om eten op te serveren. Een nog leukere toepassing is echter binnenshuis: als eettafel, salontafel, dressoir of sidetable.

Hout uit India

De markttafel uit India is bijzonder charmant vanwege het prachtige gebruikte hout, waardoor elke tafel volledig uniek is met zijn eigen karakter en gebruikerssporen. Het hout dat voor elke tafel wordt gebruikt, heeft ook een eigen uitstraling. Geen enkele markttafel uit India is hetzelfde, net zoals geen enkel huis helemaal identiek is. Hierdoor kun je de perfecte tafel kiezen die precies bij jou en je huis past.

Markttafel thuis

In je woning kun je zo'n prachtige markttafel op verschillende manieren gebruiken. In de woonkamer kan het dienen als een authentieke salontafel, terwijl het in de eetkamer een gezellige eettafel kan zijn. Als je een ruime hal hebt, is de markttafel perfect als een grote sidetable, of je kunt hem in de woonkamer als dressoir gebruiken. De Indiase markttafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en hoogtes, waarbij de producten in de winkel duidelijk hun afmetingen vermelden, zodat je een goed idee krijgt van de maten. Hierdoor kun je thuis alvast meten welk formaat het beste bij je past.

Sfeervolle tafel 

Hout heeft de natuurlijke eigenschap om gezelligheid met zich mee te brengen en de zichtbare gebruikerssporen geven iets extra’s. Met deze tafel krijg je dan ook direct sfeer in je ruimte. Het verder stijlen van deze tafels is dan ook erg eenvoudig, gebruik hiervoor een mooie kruik, metalen decoballen, of een houten lepel. Persoonlijk vinden wij het altijd erg mooi wanneer je de markttafel combineert met natuurlijke materialen zoals beton, dierenvachten en glas. De markttafel als salontafel staat ook prachtig met een mooi zandkleurig vloerkleed, zoals hiernaast weergegeven. Met een mooie kaars maak je het geheel helemaal af!

Het Oude Gebint

Het oude Gebint heeft verschillende mooie accessoires waarmee je jouw markttafel uit India helemaal af kunt maken. Omdat deze tafels allemaal uniek zijn, raden we je aan om je tafel bij ons uit te komen zoeken en direct mee te nemen. Dat je direct ook even kunt kijken of er bij de woon decoratie leuke spullen zitten om je tafel mooi mee aan te kleden, is dan alleen maar mooi meegenomen. Erg handig om direct te zien of iets leuk staat op de tafel of om een leuke combi te maken.

 

Wij hebben geen fysieke winkel met vaste openingstijden. Wil je dus even komen kijken, dan vragen we je om even contact op te nemen en een afspraak in te plannen.

 

Zien we je snel?