Nepalese potten

 

Achter elke Nepalese pot zit een verhaal. Daarnaast hebben de Nepalese potten ook een unieke uitstraling die een ware toevoeging zijn aan jouw interieur. Verder zien we dat er veel verschillende combinaties mogelijk zijn met deze potten. Zo kun je de verschillende soorten en formaten heel leuk combineren door ze dicht bij elkaar te zetten. Of wat dacht je van een paar leuke (droog)bloemen met deze Nepalese potten te combineren? Kijk eens rond tussen onze collectie en maak een unieke samenstelling!

Nepalese potten in verschillende maten

 

Bij ons heb je keuze uit veel verschillende formaten potten. Elke pot heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zo is de ene pot breed een klein en de andere juist weer smal een hoog. Dit zorgt ervoor dat jij veel keuze hebt en uiteindelijk de Nepalese potten kunt bestellen die bij jouw interieur passen. Dankzij de verschillende formaten kun je een leuke, unieke en speelse uitstraling geven in jouw woning. Wil jij ook een nieuw, fris tintje geven aan jouw interieur? Bekijk dan snel alle mogelijkheden!

 

De verschillende Nepalese potten

 

Naast dat Nepalese potten in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn, valt er ook onderscheid te maken in de materialen. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit Nepalese potten die zijn gemaakt van aardewerk. Daarnaast hebben wij ook nog potten die zijn gemaakt metaal en hout. Een combinatie van deze materialen is ook zeker mogelijk. Dit zorgt voor een diverse look binnen het interieur. Combineer er dus vooral op los en maak jouw interieur uniek!

 

Decoreren met Nepalese potten

 

Zoals beschreven zijn de potten in verschillende maten en van verschillend materiaal te verkrijgen. Dit zorgt er voor dat je oneindig veel mogelijkheden hebt om met deze Nepalese potten te decoreren. Daarnaast kun je natuurlijk ook andere materialen gebruiken in combinatie met deze potten om jouw interieur een stoere look te geven. Kijk vooral rond in de web shop en combineer de mooiste materialen!

 

Nepalese potten bestellen

 

Nepalese potten bestel je makkelijk en snel. Het Oude Gebint biedt jou een aantal verschillende betaal mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij snel en veilig kunt betalen. Ook zorgen wij voor een levertijd van 1-2 dagen zodat jij meteen aan de slag kunt met een omtoveren van jouw interieur. Maak dus snel een keuze en bestel ze snel!