Het oude gebint | Meubelstukken uit India

Vanuit onze woonwinkel streven we naar een compleet aanbod van meubelen en woonaccessoires geïmporteerd uit India. Dagelijks speurt onze inkoper stad en land af om die items te bemachtigen waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen. Het zijn die Indische meubelstukken die het verschil maken in de inrichting.

Onze passie voor authentieke Indiase meubelstukken voor een spraakmakende woningstijl is uitgegroeid tot een woonwinkel. Het volledige assortiment meubelen is onder te verdelen in bankjes, bureaus, bijzettafels en krukken, houten woonaccessoires, kaarsen, houten deuren en luiken, houten kapstokken, houten kasten, potten en schalen, antieke houten kisten, lampen, steenmallen, stoelen, tafels, schapenvachten, vloerkleden en zijden bloemen.

Woonwinkel meubel-import India

Waar we streven naar een exclusief aanbod van meubelen of beter gezegd decoratiestukken, verwelkomen we u in diezelfde stijl in onze winkel. De oude boerenschuur hebben we gerestyled tot woonwinkel en we verwelkomen u op afspraak of tijdens openingsdagen om het gehele assortiment te komen bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Online oosterse meubelshop

Elk meubelstuk is uniek en presenteren we dan ook aan de hand van een serie foto’s online bij de verschillende producten in de webshop. De schoonheid zit hem vaak in de imperfectie of het doorleefde karakter; we kunnen wel zeggen dat geen enkel meubelstuk hetzelfde is.

Aanbod collectie Indiase meubelen

Een Indiase kast, Indiaas dressoir of sfeervolle luiken uit India ademt sfeer en geeft een avontuurlijke en authentieke uitstraling aan uw interieur. Het zijn meubels met een ‘verleden’, vaak gemaakt van oude deuren en luiken uit India. Soms zijn ze voorzien van zachte, vale kleuren waardoor een vintage effect ontstaat. 

Indische potten en aardewerk kruiken

Hun veelzijdigheid maakt ze een geschikt woonaccessoire voor verschillende ruimtes en kunnen zowel functioneel als decoratief worden toegepast. En je hebt direct een eyecatcher met sobere uitstraling in huis te pakken. 

Indiase meubelen en accessoires

Vaak gebruikt men donkere Aziatische houtsoorten of worden de meubels voorzien van een kleur (bijvoorbeeld indigo blauw of smaragdgroen).

Als je van brocante, koloniaal of teak houdt, dan passen deze meubels met een Oosterse uitstraling zeker in jouw interieur. 

Een stukje India in je eigen huis!

Gek op warme tinten, kleurrijke patronen en bijzondere decoratie? Dan is een Indisch interieur echt wat voor jou.