Vindt jouw landelijke woonstijl bij Het Oude Gebint

Afgelopen jaren zien wij een enorme trend op de markt van woninginrichting komen, de groei van de vraag naar landelijke meubels en accessoires. Deze vraag willen wij graag beantwoorden met het geschikte antwoord. Wij hebben ons aanbod aangepast op de vragen vanuit klanten, met name de vraag naar authentieke producten uit oosterse gebieden groeit elk jaar steeds weer. Hierdoor hebben wij onze webshop zo ingericht dat wij authentieke producten verkopen van de hoogste kwaliteit. Onze webshop bestaat uit 13 categorieën vol met producten die de landelijke woonstijl ondersteunen. De landelijke woonstijl zien we terug in rijtjeswoningen maar ook in gerenoveerde boerderijen. Hierdoor hebben wij ook producten in veel verschillende formaten. Wanneer mensen aan landelijk interieur denken, denken zij vaak aan een warm, huiselijk en comfortabel gevoel. Om dit gevoel te creëren worden er vaak rustige, neutrale en aardse tinten gebruikt binnen het interieur. Maar ook natuurlijke materialen worden vaak gebruikt, zoals linnen, hout en ook rotan. 

Aardse tinten

Welke meubels passen in een landelijke woonstijl?

In een landelijke woonstijl zien wij voornamelijk grote en comfortabele meubels terugkomen. Daarom adviseren wij om niet bang te zijn voor "te" grote meubels. Vaak geven deze meubels juist een ruimer gevoel, kies er voor om niet te veel meubels te plaatsen in een ruimte. Vaak zijn banken in een landelijke woonkamer heel erg groot en zien er enorm comfortabel uit, daarnaast worden de producten vaak gemaakt van een natuurlijke stof.

Ook zien wij steeds vaker de ronde vormen terugkeren in mensen hun interieur, dus een ronding in de bank en deze ook in de tafeltjes. Maar ook in de poten van banken, stoelen en tafels zien we steeds meer ronde vormen. Een belangrijk kenmerk aan de landelijke stijl zijn grote meubels zoals kasten, dressoirs en sidetables. Deze grote meubels worden vaak gemaakt van onbewerkt ruw hout. Vaak worden deze producten gebruikt in combinatie met glas, metaal of andere materialen. Deze meubels geven jouw ruimte echt een heel ruim gevoel. 

Welke accessoires in jouw landelijke interieur?

Kies voor extra gezellige accessoires in jouw interieur met ruime meubels. De ruime meubels moeten echt goed aangevuld worden met de mooiste accessoires. Kies voor mooie aardse tinten in de kussens op de bank en kies voor mogelijkheden in ruw onbewerkt hout. Vaak zijn de landelijke accessoires heel erg speels en kan je een huis echt een ander gevoel geven door deze desbetreffende accessoires. Style je woning af met spiegels, kaarsenstandaards of met houten potten en vazen. Niks is te gek in een landelijke woonstijl, het toevoegen van houten elementen is echt essentieel om dat ene speciale gevoel te creëren. Kies ervoor om spiegels met een houten rand te gebruiken of houten kaarsenstandaards. Er zijn heel erg veel mogelijkheden om jouw interieur een landelijk gevoel mee te geven, kijk rond bij Het Oude Gebint en kies wat het beste bij jou en jouw woning past.