Worstenrek voor het drogen van ambachtelijke gerijpte worsten.

Een worstenrek, ook bekend als een droogrek voor worst, is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zich bezighoudt met het maken van gedroogde worsten. Deze rekken zijn speciaal ontworpen om worsten op te hangen zodat ze gelijkmatig kunnen drogen en rijpen.

Naast het feit dat deze worstenrekken zeer functioneel zijn, voegen ze ook een gezellige en authentieke sfeer toe aan de inrichting. Je komt ze nog vaak tegen in winkels en slagerijen, waar ze niet echt meer in gebruik zijn, maar wel de sfeerbeleving van het oude ambacht "worstendrogen" uitstralen. 

 

Droogrek van hout voor het ambachtelijk drogen van worsten

Je geduld wordt op de proef gesteld; de ruimte waarin je ze hangt te drogen wordt gekenmerkt door de heerlijke geur van de toegevoegde kruiden. AFBLIJVEN :)

Het rijpingsproces van eigengemaakte droge worst neemt minimaal 5 weken in beslag. De duur van het drogen is echter afhankelijk van de luchtvochtigheid en kan dus variëren per situatie. Uiteindelijk draait het niet alleen om het aantal weken, maar ook om het vochtverlies. Daarin moet je zelf ontdekken wat je lekker vindt.

Zet je vader in het zonnetje om hem te bedanken op Vaderdag

De worstendroogrekken zijn een leuk geschenk voor Vaderdag dat zeker in de smaak zal vallen. Echt waar, gegarandeerd!
Maar zorg ervoor dat hij er niet te veel van geniet, anders wordt het volgende Vaderdag cadeau een abonnement bij de sportschool.

Landelijke woonwinkel gespecialiseerd in stoere, brocante en industriële meubelen en woninginrichting

We zijn dagelijks bezig met de inkoop en verkoop van unieke woonaccessoires. Naast ons standaard assortiment hebben we ook speciale woonaccessoires en meubelen waarvan er maar enkele beschikbaar zijn. Ons doel is om onze fysieke voorraad zo snel mogelijk op onze webshop te presenteren. 

Het volledige assortiment meubelen is onder te verdelen in bankjes, bureaus, bijzettafels en krukken, houten woonaccessoires, kaarsen, houten deuren en luiken, houten kapstokken, houten kasten, potten en schalen, antieke houten kisten, lampen, steenmallen, stoelen, tafels, schapenvachten, vloerkleden en zijden bloemen.


Mocht je er online niet uitkomen? Twijfel niet. Stuur ons gerust een E-mail of een What's app