Houten wc-rolhouders, opbergers in landelijke en brocante stijl.

Het kleinste kamertje is een drukbezochte ruimte in huis, en we brengen er in ons leven gemiddeld 3 jaar door, dus er mag best wat aandacht besteed worden aan de inrichting ervan.

Wil je het toilet een make-over geven?

In een toilet is vaak niet veel opbergruimte, dus moet er goed nagedacht worden over die paar spulletjes die aan de ruimte worden toegevoegd. 1 Het moet praktisch zijn, en 2 het moet een functie hebben. Naast beide punten wil je natuurlijk een bepaalde stijl uitdragen om het te laten aansluiten bij de totaalinrichting van je woning.

Toiletpapier hier, toiletpapier daar.

Door te zorgen voor een net toilet ziet het er fris en netjes uit. Wij hebben onze favoriete accessoires en wc-rol opbergmogelijkheden hieronder voor jou verzameld. Jouw toiletruimte ziet er direct leuker uit met deze items!

Deze authentieke steenmallen zijn fantastische opbergers met een eigen verhaal.

Vroeger werden baksteenmallen gebruikt om bouwstenen vorm te geven. Door de gebruikerssporen is elk exemplaar uniek. Steenmallen zijn gemaakt van duurzame teakhoutsoorten en afgewerkt met metalen strips. Omdat de steenmallen daadwerkelijk zijn ingezet als steenmal, heeft het hout een prachtige, geleefde structuur gekregen. In combinatie met de unieke omlijsting van metalen strips zijn het geliefde houten bakjes geworden om onze spulletjes in op te bergen.


In onze landelijke woonwinkel zijn er verschillende modellen houten toiletrolhouders beschikbaar. Een houten toiletrolhouder met een grijs metalen plaatje, maar we hebben deze toiletrolhouder ook met een mat zwarte opdruk voor in het toilet, om je wc-rollen op een authentieke manier te organiseren. Naast de wc-rolhouders met bedrukking kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor de basic uitgevoerde houten toiletrolhouders die altijd aansluiten bij elke inrichting van je toiletruimte. Ben je nu een grootverbruiker en op zoek naar een manier om extra wc-rollen in je toilet te plaatsen, dan biedt de dubbele steenmal een oplossing.

Landelijke woonwinkel Het Oude Gebint.

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door onze collectie woonaccessoires en ideeën voor het inrichten van jouw droominterieur. Bij Het Oude Gebint  nodigen we je van harte uit om onze uitgebreide selectie te verkennen en een vleugje authentieke charme aan je toilet toe te voegen, ongeacht je interieurstijl.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of persoonlijk advies nodig hebt. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw woonwensen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Het Oude Gebint, zowel in onze winkel als online in onze webshop