Houten opbergboxen.

Er zijn altijd van die spullen in je woonkamer of slaapkamer die de ruimte snel een rommelige uitstraling geven. Denk aan dekens, speelgoed van de kinderen, sloffen, hobby- en knutselspullen, benodigdheden van de huisdieren, noem maar op. Om het vertrek snel weer te ontdoen van de chaos van de dag, maak je gebruik van opbergmeubelen waar je het snel in kunt stoppen. Je woning is binnen enkele minuten opgeruimd, en als de tijd weer daar is, pak je alles er in een handomdraai weer bij.

Opbergboxen en interieurstyling van de woning.

Bij de functionele inrichting van de woning moet je er altijd voor waken dat meubelstukken die je erbij plaatst geen afbreuk doen aan de totaalinrichting. Je ziet het vaak gebeuren: de rommelige spulletjes nemen de overhand, en uit pure noodzaak wordt er ergens in een onzichtbaar hoekje een opbergmeubel geplaatst met maximaal volume en minimale uitstraling.

Met een stoere en handige opbergbox heb je nooit meer last van rondslingerende spullen. Deze opbergboxen met klepdeksel zijn zowel stijlvol als functioneel. De houten boxen kunnen worden gebruikt voor het opbergen van dekens, kussens, kinderspeelgoed en andere accessoires. Onze multifunctionele en stijlvolle opruimers zijn gemaakt van hout in een mooie, sobere geleefde tint. Aan zijn imperfectie kun je zien dat het een zeer oude box is. Super gaaf en smaakvol.

Houten boxen met klepdeksel

Of je nu een liefhebber bent van landelijk antiek of gewoon op zoek bent naar een uniek accentstuk, elke opbergkist heeft een eigen verhaal. Handgemaakt van oersterke houtsoorten, elk met zijn eigen geleefdheid en karaktervolle details. Opbergboxen met een houten klepdeksel werden gebruikt om spullen in te plaatsen en men kon ze gebruiken om erop te zitten of spullen uit te stallen. Deze unieke meubelstukken zijn tegenwoordig populair en sluiten naadloos aan bij verschillende interieurstijlen.

Maak van opbergen een kunst.

Groot assortiment opbergboxen en houten kisten 

Landelijke woonwinkel Het Oude Gebint staat garant voor unieke meubelstukken en accessoires. We hechten grote waarde aan persoonlijk contact en hoge klanttevredenheid.


Mocht je er online niet uitkomen? Twijfel niet.
Stuur ons gerust een 
E-mail of een What's app