Houten functionele bankjes met metalen poten, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

In de wereld van woonstijling en interieurdecoratie is het fijn om losse elementen aan je vaste huisraad toe te voegen, meubelstukken die je blijven verrassen. Neem nu ons legerbankje met zijn stoere en onverwoestbare uitstraling. 

Onze houten banken met metalen poten, gekenmerkt door hun geleefde karakter, zijn een groot succes in elke type woninginrichting. Het legerbankje heeft daarom een vaste plek veroverd in ons basisassortiment, en dit komt vooral doordat het zich naadloos laat integreren in elke ruimte, of het nu binnen is als een veelzijdige toevoeging aan diverse interieurs, of buiten op het terras waar het een aangename aanvulling is voor verschillende gelegenheden en toepassingen.

Kussens en plaids: Leg kussens en plaids op de houten zitting. Denk aan kussens met gebreide texturen, wollen plaids in warme tinten zoals beige of terracotta, of kussens met zachte patronen zoals bloemen of geometrische vormen.

Vloerkleden: Plaats een zacht vloerkleed onder de metalen poten en maak verbinding met andere meubelstukken. Kies voor een tapijt met een hoogpolige textuur in een neutrale kleur. Dit voegt niet alleen comfort toe aan de zithoek, maar verzacht ook het ruwe uiterlijk van de stoere houten/metalen bankjes.

Zachte verlichting: Hang zachte, warme verlichting boven de bankjes, zoals hanglampen met stoffen lampenkappen of glazen lampen met een warme gloed. Deze verlichting verzacht en creëert een intieme sfeer.

Accenten: Voeg extra meubelstukken toe, zoals zitzakken bekleed met zachte stoffen of juist van stoer leer. Deze dienen niet alleen als extra zitplaatsen, maar voegen ook textuur toe aan de ruimte. Bovendien is het heerlijk om even in een ander hoekje van de kamer een kop thee te drinken en een boek te lezen.

Natuurlijke elementen: Plaats enkele planten in zachte, natuurlijke potten op en rond de bankjes. Planten voegen niet alleen levendigheid toe aan de ruimte, maar hun organische vormen creëren ook een mooi contrast met de strakke lijnen van de bankjes.


Landelijke woonwinkel het Oude Gebint

Door de jaren heen zijn we flink gegroeid, en bezoeken klanten ons uit alle windstreken. Naast de fysieke winkel hebben we al onze producten online staan in de webshop. Op deze manier kun je vooraf bekijken hoe het product eruitziet. Per product vind je een duidelijke omschrijving en foto's.

Als er vragen zijn, kun je contact met ons opnemen per E-mail , What's app. of telefonisch