Hoe wordt een Nobilis kerstboom gemaakt?

Een Nobilis kerstboom is niet zomaar een kerstboom, het is een ware kunstwerkje dat met de hand gemaakt wordt. Het begint allemaal met het selecteren van de beste Nobilis takken. De takken moeten de juiste vorm hebben en vol en groen zijn. Vervolgens worden de takken met de hand geknoopt op een houten standaard. Het knopen van de takken is een zeer arbeidsintensief proces waarbij elk detail telt. Elke tak wordt zorgvuldig geplaatst en vastgemaakt, waardoor de boom zijn mooie volle en natuurlijke uitstraling krijgt. Doordat een Nobilis kerstboom met de hand wordt gemaakt, is elk exemplaar uniek en heeft het zijn eigen karakter. Een Nobilis kerstboom is daardoor niet alleen een prachtige kerstversiering, maar ook een echte eyecatcher in huis. Kies voor een Nobilis kerstboom en geniet van een kerstboom die met liefde en vakmanschap gemaakt is.

Hoe houd je een Nobilis kerstboom lang mooi?

Een Nobilis kerstboom is een prachtige aanvulling op je kerstversiering, maar hoe houd je deze kerstboom lang mooi? Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je Nobilis kerstboom zo lang mogelijk zijn volle, groene uitstraling behoudt. Ten eerste is het belangrijk om je Nobilis kerstboom goed te verzorgen. Geef de boom regelmatig water en zorg ervoor dat de standaard voldoende water bevat. Zo voorkom je dat de naalden uitdrogen en uitvallen. Daarnaast is het belangrijk om je Nobilis kerstboom op de juiste plek te zetten. Zet de boom niet in de volle zon of bij de verwarming, dit kan ervoor zorgen dat de naalden sneller uitdrogen. Kies liever voor een koele plek in huis, bijvoorbeeld bij een raam. Met deze tips geniet je nog langer van je prachtige Nobilis kerstboom en maak je jouw kerstversiering helemaal compleet.

Diverse maten Nobilis kerstbomen beschikbaar

Ben je op zoek naar een prachtige Nobilis kerstboom die je interieur helemaal afmaakt? Bij Het Oude Gebint ben je aan het juiste adres! Onze Nobilis kerstbomen zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende maten, van 30 tot 60 cm hoog.

Of je nu op zoek bent naar een kleine kerstboom voor op tafel of een grotere boom voor in de woonkamer, bij Het Oude Gebint vind je altijd een Nobilis kerstboom die perfect past bij jouw interieur. Onze bomen zijn met de hand geknoopt op een houten standaard, waardoor ze een natuurlijke en volle uitstraling hebben. Kies voor een Nobilis kerstboom van Het Oude Gebint en geniet van een kerstboom die met liefde en vakmanschap gemaakt is. Met onze kerstbomen haal je een stukje natuur in huis en creëer je een warme en gezellige sfeer tijdens de feestdagen. Bestel jouw Nobilis kerstboom vandaag nog en beleef een onvergetelijke kerst!